Tegel van de maand september

Op koopjesjacht? Dan is onze tegel van de maand september iets voor jou! Deze terrastegel met parketlook van het Italiaanse topmerk Mirage, maakt je zomerse avonden nóg sfeervoller. Stond aan € 105,90/m2, nu aan 52,95/m2. Kom hem ontdekken in de showroom van Ceramiq, onze outletafdeling. Onze adviseurs staan je graag met raad en daad bij.

Met een lengte van 120cm en een breedte van 30cm, geeft de tegel je terras een natuurlijke look, zonder dat het té druk wordt. Omdat stevigheid belangrijk is voor terrastegels, is deze tegel 2cm dik. Op de foto's ontdek je alvast het mooie effect van onze tegel van de maand.


Houtlook niet helemaal je ding? Dan is er ook nog onze 60x60x2 tegel in streetstyle. Nu aan € 39,50/m2 ipv € 79! Ook deze tegel is van het merk Mirage en vind je terug bij Ceramiq.


Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Tegel van de maand - streetstyle

Tegel van de maand - streetstyle

Tegel van de maand - houtimitatie

Tegel van de maand - houtimitatie

Tegel van de maand - houtimitatie

Tegel van de maand - houtimitatie

Tegel van de maand - streetstyle

Tegel van de maand - streetstyle

Solden / jaarlijks verlof 2017

Nog tot en met 20 juli kan je profiteren van de solden bij Lambrechts-Nicolaers & Ceramiq. Superdeals, tot -70%, kan je ontdekken in onze nieuwe tent, die gelegen is achter Ceramiq.
Na 20 juli sluiten onze showrooms even de deuren, om te genieten van ons jaarlijks verlof. Vanaf 8 augustus staan we weer paraat!

stockverkoop

3 dagen lang te gekken prijzen! Het weekend van 23 tot 25 juni kan je een reuzeslag staan bij Lambrechts-Nicolaers, met kortingen tot wel -70%. Kort & simpel: alles moet weg.
Of je nu op zoek bent naar natuursteen, parkettegels, tegels in betonlook, ... bij LN ben je komend weekend aan het juiste adres.

Om jou als klant zeker genoeg tijd te geven om langs te komen, hanteren we aangepaste openingsuren. Vrijdag is onze nocturne en zijn we geopend tot 21u. Op zaterdag zijn we open van 9u tot 17u, op zondag van 10u tot 17u.

Superpromo: parkettegel!

In onze outletafdeling, Ceramiq by LN, vind je op dit moment parkettegels aan de scherpste prijzen! Dit is dus inderdaad geen parket, maar wel een keramische tegel - met alle voordelen van dien. Keramisch parket lijkt op écht parket, met dezelfde structuur, maar is véél makkelijker in onderhoud én slijtvast.
Laat je overtuigen in onze showroom, waar je keuze hebt uit verschillende merken en kleuren. We staan je er met raad en daad bij, want wij verzorgen indien nodig ook voor de plaatsing.

Tot binnenkort!parkettegel

Wandtegels: 4 redenen waarom ze hip zijn.

Denk jij bij tegels enkel aan vloeren? Fout! Wandtegels zijn hip, en wel hierom:

1. Optisch bedrog 
We wonen steeds kleiner. Grootformaat wandtegels zijn ideaal om optisch wat vals te spelen.
Neem nu een wandtegel van 120 x 240 cm: helemaal geen uitzondering tegenwoordig. Weinig voegwerk maakt het minder druk en dankzij het formaat kan je de ruimte optisch hoger (verticale plaatsing) of langer (horizontale plaatsing) maken.

Woon je groot? Dan maken onze tegels je ruimtes nog imposanter.

2. Natuursteen of keramisch
De materiaalkeuze is tegenwoordig onbeperkt. Keramische tegels met de look van natuursteen? Geen probleem. Je kan ze amper nog onderscheiden. Met andere woorden: jij kiest in functie van uitstraling, gebruiksgemak, ruimte. En omdat zowel natuurstenen als keramische platen in ons gamma zitten, hebben we altijd een oplossing in huis.

3. In alle geuren en kleuren
Donker of licht. Ruw of glad. Mat of glanzend. Zwart, wit of kleurenpracht. De mogelijkheden zijn eindeloos: breng leven in de brouwerij of zorg voor rust. Check zeker onderstaande foto's voor wat inspiratie.

4. Makkelijk in onderhoud
Zeker keramische tegels zijn dummy-proof, doek erover en basta! Maar ook natuursteen bewees zijn kwaliteiten al in de echte wereld!

Afsluitend
Denk je aan bouwen of aan verbouwen? Denk dan aan grote wandtegels en bezoek onze toonzaal! We staan je bij met raad en daad - en vooral die daad is belangrijk. Met onze eigen plaatsingsploegen hebben we ondertussen de expertise in huis die nodig is om deze zware kalibers te plaatsen.


wandtegel
wandtegel
wandtegel
wandtegel
wandtegel
wandtegel
  • 1
  • 2