opendeurdagensanitair.jpg

OpenDeurDagen sanitair

Op 19, 20 en 21 oktober zetten we onze sanitairafdeling in the picture. Ben je op zoek naar een badkamer, nieuwbouw of renovatie? Of gewoon op zoek naar een nieuw toilet of een mooi badkamermeubel? Kom dan zeker langs tijdens onze OpenDeurDagen sanitair en krijg er gratis wandverwarming bovenop!

Want wie een badkamerrenovatie bestelt in de maanden oktober of november, krijgt er inderdaad gratis wandverwarming bij (actievoorwaarden in de winkel). Wandverwarming moet je voelen - en dat kan bij ons in de showroom!

Lambrechts-Nicolaers is meer dan enkel een tegelspecialist. Met onze expertise in de bouw en onze kennis van interieurdesign, zijn we ook jullie geschikte partner voor alle sanitairaankopen.
Welke merken vinden jullie bij ons terug? De meest gerenommeerde en de meest bekende. Een greep uit ons aanbod: Duravit, Laufen, Kartell by Laufen, Grohe, Starck, Gessi, Vola, Artissan, ... En omdat Belgische kwaliteit niet mag ontbreken, verdelen we ook Detremmerie. Met andere woorden: de sterrenmerken vind je bij ons terug.

En over sterren gesproken: onder de bestellers verloten we ook etentjes bij de 3 Tongerse sterrenzaken. Die nieuwe badkamer kan je dus misschien wel gaan vieren bij Altermezzo, Magis of De Mijlpaal!

Openingsuren:
Vrijdag: van 10 tot 18u
Zaterdag: van 10 tot 17u
Zondag: van 14 tot 17u

Bedrijf

Volg ons