Wandtegels: 4 redenen waarom ze hip zijn.

Denk jij bij tegels enkel aan vloeren? Fout! Wandtegels zijn hip, en wel hierom:

1. Optisch bedrog 
We wonen steeds kleiner. Grootformaat wandtegels zijn ideaal om optisch wat vals te spelen.
Neem nu een wandtegel van 120 x 240 cm: helemaal geen uitzondering tegenwoordig. Weinig voegwerk maakt het minder druk en dankzij het formaat kan je de ruimte optisch hoger (verticale plaatsing) of langer (horizontale plaatsing) maken.

Woon je groot? Dan maken onze tegels je ruimtes nog imposanter.

2. Natuursteen of keramisch
De materiaalkeuze is tegenwoordig onbeperkt. Keramische tegels met de look van natuursteen? Geen probleem. Je kan ze amper nog onderscheiden. Met andere woorden: jij kiest in functie van uitstraling, gebruiksgemak, ruimte. En omdat zowel natuurstenen als keramische platen in ons gamma zitten, hebben we altijd een oplossing in huis.

3. In alle geuren en kleuren
Donker of licht. Ruw of glad. Mat of glanzend. Zwart, wit of kleurenpracht. De mogelijkheden zijn eindeloos: breng leven in de brouwerij of zorg voor rust. Check zeker onderstaande foto's voor wat inspiratie.

4. Makkelijk in onderhoud
Zeker keramische tegels zijn dummy-proof, doek erover en basta! Maar ook natuursteen bewees zijn kwaliteiten al in de echte wereld!

Afsluitend
Denk je aan bouwen of aan verbouwen? Denk dan aan grote wandtegels en bezoek onze toonzaal! We staan je bij met raad en daad - en vooral die daad is belangrijk. Met onze eigen plaatsingsploegen hebben we ondertussen de expertise in huis die nodig is om deze zware kalibers te plaatsen.


wandtegel
wandtegel
wandtegel
wandtegel
wandtegel
wandtegel