Lambrechts-Nicolaers

Al meer dan 90 jaar een huis van vertrouwen

Lambrechts-Nicolaers, dat is vakmanschap in tegels en natuursteen. In 2011 hebben Michel en Anne-Catherine Lambrechts, als vierde generatie beslist het familiebedrijf van hun overgrootouders, opgericht in 1924, verder te zetten.

In de beginjaren werden vooral steenkool, hout en bouwmaterialen verkocht in het centrum van Tongeren. Geleidelijk aan werden steeds meer bouwmaterialen verkocht en in 1971 verhuisde het bedrijf naar een ruimere locatie op de Luikersteenweg. Vanaf dan specialiseert de familie Lambrechts zich in het verwerken van natuursteen, de verkoop van bouwmaterialen en vloer-en wandtegels. Door de jaren heen en door de enorme ontwikkelingen in de bouwsector heeft het bedrijf zich verder toegespitst op 2 takken van de bouwsector: verkoop en plaatsing van keramische tegels en maatwerk in natuursteen.

Zowel de tweede als de derde generatie staan nog steeds klaar om hun uitgebreide kennis door te geven aan het jonge team. Traditie en vernieuwing gaan hand in hand, want in 2015 opende Lambrechts-Nicolaers 'Ceramiq - outlet by LN'. In deze toonzaal vind je Europese tegels aan topprijzen!


Bedrijf

Volg ons